Cihazlar ve Aksesuarlar
牛里脊嫩炒茭白浇头
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
牛里脊 切0.5厘米薄片200 克
-
糖 (约5克)1 茶匙
-
蚝油 (约20克)1 汤匙
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
麻油 (约6克)2 茶匙
-
老抽 (约5克)1 茶匙
-
油60 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
洋葱 切块40 克
-
茭白 切片140 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
600.5 mg
Protein
24.4 g
Kalori
2297 kJ /
549 kcal
Yağ
41.2 g
Lif
1.7 g
Doymuş Yağ
6.2 g
Karbonhidrat
20.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
家常盖浇饭
10 Tarif
Çin
Çin