Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 375 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 350 g di farina manitoba
- 250 g di semola rimacinata di grano duro
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben scolata
- 80 g di scalogni a rondelle sottili
- 500 g di carne trita mista (bovino e suino)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1424.3 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 38.9 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 555.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosticceria siciliana
2h
Sfinciuni
3h 30 min
Piccole cassatine al forno
2h
Pane siciliano
2h 45min
Panelle
1h 25 min
Timballo di anelletti al forno
1h 40min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Muffolette
3 Std.
Sfinci siciliane
2h 30 min
Frutta Martorana
27h 30min
Mafalde siciliane
2hod. 15min
Pesto alla trapanese
20 Min