Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 375 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 350 g di farina manitoba
- 250 g di semola rimacinata di grano duro
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben scolata
- 80 g di scalogni a rondelle sottili
- 500 g di carne trita mista (bovino e suino)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1424.3 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 38.9 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 555.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sfinciuni
3h 30min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Mafalde siciliane
2h 15min
Cassatelle pasquali
2h 50min
Ravioli di ricotta
1h 35 min.
Muffolette
3h
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Pane siciliano
2h 45min
Panelle
1h 25min
Rosticceria siciliana
2h
Scacciata con salsiccia e patate
3h 15min
Sfinci siciliane
2h 30min