Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 375 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 350 g di farina manitoba
- 250 g di semola rimacinata di grano duro
- 45 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben scolata
- 80 g di scalogni a rondelle sottili
- 500 g di carne trita mista (bovino e suino)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1424.3 kJ / 340.2 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 38.9 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 555.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane siciliano
2h 45min
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Mafalde siciliane
2h 15min
Frutta Martorana
27 Std. 30 Min
Panelle
1h 25min
Mignolata
3 godz. 30 min
Cartocci e viennesi siciliani
3u. 15min
Tetù
1h 50min
Sfinciuni
3 godz. 30 min
Muffolette
3 godz.
Rosticceria siciliana
2 Std.