Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salad
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 150 g lupin flakes (see Tips)
- 1500 g water
- 250 g frozen broad beans
- 1 bunch asparagus, cut into pieces (3 cm)
- chilled water
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 40 g watercress
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- ½ lemon, zested and juiced
- 1 avocado flesh only, cut into slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
Dressing
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g grapeseed oil
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp mustard powder (gluten free)
- 50 g white wine vinegar
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g feta cheese, broken into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2175 kJ / 517.8 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Karbonhidrat
- 7.3 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 25.1 g
- Sodyum
- 568.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy tomato and basil soup
30 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Sago plum pudding
28sa 15 dk
Pineapple and Orange Glazed Ham
Değerlendirme yok
Chocolate mousse
1h 10 min
Porcini mushroom risotto
35 min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Guacamole with mango
10min
Pawpaw smoothie
10min
Lamb and barley soup
50 min