Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di bietole, le foglie lavate
- 400 g di foglie di borragine, lavate
- 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di porri a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Sfoglia
- 500 g di farina tipo 0
- 200 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2770 kJ / 661.6 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 56.2 g
- Yağ
- 36.4 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 1322.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche salata ai carciofi
1sa 20 dk
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2sa 20 dk
Torta di spinaci greca
1sa 20 dk
Torta salata porri e bietole
1sa 30 dk
Torta salata pasquale
2sa
Torta alle bietole
3h
Pasticcio altamurano
3sa 30 dk
Torta di bietole e pecorino in padella
1sa 20 dk
Torta de gee
1sa 30 dk
Crostata salata di verdure (vegan)
1 godz. 5 min
Torta salata bietole e uova
2sa
Torta salata di bietole
1sa