Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di bietole, le foglie lavate
- 400 g di foglie di borragine, lavate
- 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di porri a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Sfoglia
- 500 g di farina tipo 0
- 200 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2770 kJ / 661.6 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Karbonhidrat
- 56.2 g
- Yağ
- 36.4 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 1322.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panzerotti
5h
Torta pasqualina
2u. 5min
Favata sarda
1h
Quiche salata ai carciofi
1 godz. 20 min
Melanzane ripiene alla Norma
1h
Tortino di cardi alla fiorentina
1 godz. 30 min
Pancotto con cime di rape
40 min
Lasagnette di zucca e cavolo riccio
40 min
Bruschette con verdure e funghi
24h
Ripieno per torta di mele
45 min
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Torta de gee
1 godz. 30 min