Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 900 g chambão de vaca c/ osso
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
veya 1 cubo de caldo de carne - 120 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 2 pés de tomilho
- 300 g cenoura cortada em rodelas
- ½ malagueta
- 1 c. chá de sal
- 150 g vinho tinto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2407 kJ / 576 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Recheio de porco lento
5h 30min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Pasta de alho
20 min
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1h 50 min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1 Std. 40 Min
Rabo de boi
16h
Bochechas de porco lento
16h
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5 Std. 20 Min
Tisana de gengibre, cravinho, canela e laranja
15 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Burras em vinho tinto
12h 55 min