Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 900 g chambão de vaca c/ osso
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
veya 1 cubo de caldo de carne - 120 g tomate em pedaços
- 1 folha de louro
- 2 pés de tomilho
- 300 g cenoura cortada em rodelas
- ½ malagueta
- 1 c. chá de sal
- 150 g vinho tinto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2407 kJ / 576 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Borrego mediterrânico
10 godz.
Gengibre (Modo descascar)
5 Min
Peito de pato com molho de laranja
2h 20 min
Recheio de porco lento
5h 30min
Noodles ao estilo de Singapura - TM6
Değerlendirme yok
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2 Std. 45 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5 godz. 20 min
Saltear 300 g de cebola
20 Min
Perna de borrego com crosta de ervas e puré de couve-flor e pera
2 godz. 5 min
Bochechas de porco lento
16 Std.
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 Min