Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g queijo parmesão
- 100 g queijo de cabra curado
- 5 g salsa
- 10 g hortelã
-
200
g queijo ricota
veya 200 g requeijão - 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
350
g massa fresca de beterraba (ver dica)
veya 350 g massa wonton (8,5x8,5 cm aprox.) - Farinha q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar e cozer a massa
- Azeite q.b. p/ regar
- 100 g pesto de rúcula e noz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 508 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
Değerlendirme yok
Pão libanês com especiarias
3h 20 min
Técnica Pappardelle
30 min
Massa de beterraba
20 Min
Wraps de abacate, mozarela e pesto
10 Min
Molho pesto
5 Min
Húmus de tremoço
20 Min
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30 min
Pesto de espinafres e amêndoa
5 Min
Pesto de rúcula e noz
5 Min
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2 godz. 15 min
Húmus de manjericão
20 Min