Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brodo di rane
- 1000 g di acqua
- 30 g di scalogno a metà
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 8 cosce di rana
Risotto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- acqua q.b. sino ad arrivare a 800 g di liquido (isteğe bağlı)
- prezzemolo fresco, tritato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 64.9 g
- Yağ
- 8.7 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla melagrana e coppa
35min
Tortino di riso in salsa al Gorgonzola
40 menit
Petto d'anatra all'uva
1h 10min
Risotto anatra e lamponi
1 godz.
Riso speziato con gamberi e ananas
40 menit
Aceto aromatizzato alla menta
20 min
Chawan mushi
35min
Cocktail alla zucca
1h 30 min
Golden cucumber
10min
Risotto all'arancia con ragù di anatra
40 menit
Negroni
10min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15 min