Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brodo di rane
- 1000 g di acqua
- 30 g di scalogno a metà
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 8 cosce di rana
Risotto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- acqua q.b. sino ad arrivare a 800 g di liquido (isteğe bağlı)
- prezzemolo fresco, tritato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 64.9 g
- Yağ
- 8.7 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto con fegatini di pollo
40 Min
Liquore all'uovo
97 Std. 30 Min
Frittelle all’uvetta
30 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min
Salsa olandese
Değerlendirme yok
Torrone morbido
6 Std. 20 Min
Sfogliata del Canton Uri
Değerlendirme yok
Lattughe ripiene
1 Std. 10 Min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Liquore al caffè
40 Min
Liquore al torrone
50 Min