Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 60 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 40.3 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1h 30 min
Polenta
1h
Pizzoccheri
50 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Vitello tonnato
25h 30 min
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Malfatti bergamaschi
40 min
Salsa bolzanina
15 min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Gnocchi di polenta
25 min