Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Coppia ferrarese
1 Std.
Polenta
1 Std.
Pasta sfoglia veloce
2h
Pasta all'uovo
1 Std.
Gnocchi alla romana
1h 15min
Piadina romagnola
15min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Besciamella veloce
15min