Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Passatelli
45min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Spatzle agli spinaci
1sa
Cappelletti reggiani
2sa
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Polenta
1sa
Pasta all'uovo
1sa
Piadina romagnola
15 Min
Canederli allo speck
2h 40 min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Besciamella veloce
15 Min
Ravioli con ripieno di carne
1sa 40 dk