Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
mazzetto di erbe aromatiche fresche miste, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, salvia, alloro)
(isteğe bağlı)
veya 1 cucchiaio di erbe aromatiche secche miste (isteğe bağlı) - 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero in grani (o in polvere)
- 700 g di carne di manzo tipo scamone, in un solo pezzo
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 60 g di cipolla a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 5 - 6 chiodi di garofano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello tonnato
24h 45min
Roastbeef in salsa verde
40 min
Seppie con i piselli
40 min
Polenta
1h
Dado di carne
45 min
Vitello tonnato
25h 30min
Stracotto di manzo in umido
1 godz. 30 min
Salsa tonnata
20 min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 godz. 20 min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min