![Salsa verde "Bagnet" Salsa verde "Bagnet"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2134f853-ddb9-44f0-a122-0923801a4af6/Derivates/edfc24c3-2d5e-47b6-91e0-a4d8d67f9bfd.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di mollica di pane bianco
- 30 g di aceto di vino bianco
- 70 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 filetti di acciughe sotto sale, diliscate e dissalate
- 1 spicchio di aglio
- 1 tuorlo sodo a metà
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di sale
- 180 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porzioni
- Kalori
- 7792 kJ / 1862 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 187.2 g
- Lif
- 5 g