Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Marsala secco
- 60 g di vino bianco secco
- 120 g di zucchero
- 6 tuorli a temperatura ambiente
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa tonnata
20min
Fonduta
8h 20min
Semolino dolce
1 Std.
Pere al vino rosso
3h 20min
Mini bonet
2h
Zabaione (TM6)
15min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Bagna cauda
35min
Zabaione caldo al passito
15min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Bonèt
2h
Martin sec al Barolo
4h 30min