Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco o secco
-
720
g di polpetti piccoli puliti
veya 720 g di moscardini puliti (800 g se da pulire) - 50 g di vino bianco secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
veya 250 g di pomodori maturi, spellati e senza semi - ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 15 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 899 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 11.9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Orata al sale
40 Min
Polpetti all'inferno
40 Min
Moscardini al limone
30 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Polpetti affogati
45 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Alici alla Reggina
45 Min