Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La base
- 100 g de biscuits speculoos
- 100 g de beurre doux, coupé en morceaux
Les perles du Japon aux framboises
- 800 g de framboises fraîches ou surgelées
- 40 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre aromatisé à la framboise Béghin Say
- 75 g de perles du Japon pour potages et desserts
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
Le glaçage miroir
- ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 40 g d'eau
- 20 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 parts
- Kalori
- 2244.6 kJ / 537 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 44.3 g
- Yağ
- 38.3 g
- Lif
- 6.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiramisu poivron-framboise
8 godz. 45 min
Mille-feuille à l'ananas
3u. 15min
Mousse surprise
14h
Semifrio pêche-abricot
3u. 35min
Bavarois meringué aux fraises
4h
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Charlotte aux framboises et chèvre frais
12 godz.
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3 Std. 30 Min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4u. 45min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 godz.