Gâteau à la violette
TM6 TM5

Gâteau à la violette

4.4 (8 değerlendirme)

Malzemeler

  • 200 g de biscuits secs, type Digestive
  • 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
  • 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 180 g de bonbons à la violette, type violettes de Toulouse
  • 500 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
  • 150 g de lait
  • 200 g de fromage frais, type Philadelphia

Besin Değeri
şuna göre 1 part
Kalori
1960 kJ / 469 kcal
Protein
8.1 g
Karbonhidrat
32.4 g
Yağ
34.1 g
Lif
0.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler