Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 840 g water
- 1 tsp xanthan gum
- 2 pinches fine sea salt, plus 1 tsp
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g red onions, quartered
- 275 g tomatoes, halved
- 150 g boneless lamb leg, diced (3 cm) then thinly sliced (3 mm)
- 25 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 1 spring onion (approx. 10 g), thinly sliced (5 mm)
- 1 green pepper (approx. 130 g), cut in pieces (3 cm)
- 180 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 20 g tamari (see tip)
-
15
g Chinese black vinegar (see tip)
veya balsamic vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1374.3 kJ / 328.5 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 43.3 g
- Yağ
- 13.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 938.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Cashew Chicken
45min
Shellfish Nage with Champagne
1h 5min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Değerlendirme yok
Avocado and Banana Ice Cream
6 Std. 15 Min
Lemon Chicken
20 Min
Veracruz Fish
30min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min