Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 250 g Milch
- 3 Brötchen, vom Vortag, in Scheiben
- 250 g Hähnchenfleisch, sehnenfrei, in Stücken
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 2000 g Wasser
-
4
Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l)
veya 4 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 660 kJ / 158 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Hühnerbrühe mit Semmelklößchen
1 godz. 5 min
Lammtopf Pichelstein
50min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Frühstückssuppe mit gedämpftem Huhn
30min
Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce
1h 30min
Fischsuppe mit Bulgur - Bulgurlu Balık Çorbası
35 Min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Erdäpfelsuppe | Morcheln | Lauch
1h 45min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1h
Krautfleisch
1h 40min