Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 1 huevo duro
- 200 g de mayonesa
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (entre 1,5 y 3,5 cm de grosor)
- 4 pellizcos de sal
- 4 cucharadas de harina
- 2 cucharadas de aceite
-
sal en escamas
veya flor de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2329 kJ / 557 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Karbonhidrat
- 9.4 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1063.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa Bernesa TM6
20 min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 Std. 10 Min
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Ensalada César
20 min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 Min
Ensalada polaca con salsa tártara
45 Min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 min
Trifle de fresas con mascarpone
3 godz. 20 min
Fondue de carne (borgoña)
1 Std.
Ceviche de bacalao
20 min
Tataki de atún
30 Min
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1 Std.