
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à pizza
- de l'huile d'olive extra vierge pour huiler
- 220 g d'eau à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre
veya 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure fraîche émiettée
veya 2 c. à café de levure déshydratée (8 g) - 400 g de farine de blé
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La garniture Margherita
- de l'huile d'olive pour la plaque
- 200 g de mozzarella en morceaux
- 250 g de tomates en dés, en boîte
- 2 - 3 pincées de sel selon vos goûts
- de l'huile d'olive extra vierge
- 10 - 12 feuilles de basilic frais ciselées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 607 kcal / 2544 kJ
- Protein
- 20 g
- Yağ
- 24 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Lif
- 4 g