
Uyumlu sürümler
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Garniture
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 170 g d'aubergines tranchées (2 cm), puis coupées en morceaux (3 cm)
- 2 c. à café de sel
- 170 g de courgettes tranchées (2 cm), puis coupées en quatre (2 cm)
- 1000 g d'eau
- 60 g de vinaigre
Pâte à pizza rouge
- 440 g d'eau
- 30 g de purée de tomates
- 5 g de levure fraîche
- 1 c. à café de sucre
- de l'huile d'olive extra vierge pour graisser et assaisonner
- 350 g de farine à pain
- 1 c. à soupe de poudre de paprika
- 1 c. à café de sel
- 20 g de jus de citron
-
250
g de tomates en dés, en boîte
veya 250 g de passata - 1 c. à café d'origan séché
- 300 g de burrata en quartiers
- 5 feuilles de basilic frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 466 kcal / 1949.8 kJ
- Protein
- 19.7 g
- Yağ
- 21 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Lif
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Sodyum
- 595.2 mg