
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polpette
- 15 g di funghi porcini secchi
- 30 g di pangrattato
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 115 g di cipolle a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per pizze e focacce
- ½ cucchiaino di sale
- 450 g di carne trita di manzo a pezzi
Zuppa
- 115 g di cipolle a pezzi
- 180 g di bulbo di finocchio a fette
- 15 g di funghi porcini secchi
- 2 spicchi di aglio
- 1400 g di brodo di carne
- 100 - 120 g di pasta secca tipo ditalini
- ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
- 60 g di cavolo nero a striscioline (1 cm)
- Parmigiano reggiano grattugiato per servire
- barba di finocchio per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 333 kcal / 1393 kJ
- Protein
- 27 g
- Yağ
- 13 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Lif
- 3 g