Gnocchi aux épinards et au gouda

Gnocchi aux épinards et au gouda

2.0 33 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
2 portions

Malzemeler

  • 500 g d'eau
  • 350 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en rondelles (2-3 mm)
  • 150 g de farine
  • 50 g de pousses d'épinards
  • 1 c. à café de jaune d'œuf
  • farine pour fariner
  • eau pour la cuisson des gnocchi
  • 15 g de beurre
  • 20 g de gouda en copeaux

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 125.7 mg
Protein 14.9 g
Kalori 2138.2 kJ / 511.1 kcal
Yağ 10.5 g
Lif 6.5 g
Doymuş Yağ 6.1 g
Karbonhidrat 89.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...