Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- beurre, pour les moules
- 150 g de tomates confites
- 40 g de cerneaux de noix
- 120 g de roquefort, coupé en morceaux
- 150 g de lait
- 20 g d'huile de tournesol
- 3 œufs
- 180 g de mix de farine sans gluten
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 pincées d'herbes de Provence déshydratées
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 905.3 kJ / 217.4 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 187.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minicakes chorizo-feta
35min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 Min
Sablés parmesan, olives et romarin
1h
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 min
Puddings au cœur parmesan-tomate
50 min
Feuilletés au beaufort
1h
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Cannelés au pamplemousse
12h
Tarte poivron-chèvre
1 Std. 35 Min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45min