Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Zanddeeg
- 150 g bloem, en meer om te bestuiven
- 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water, koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui, in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter, in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout, naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
- 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1122 kJ / 267 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bouillabaisse
Değerlendirme yok
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Taartje met chocolade-praliné
Değerlendirme yok
Kleine aspergeflans
55 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Cottage pie
1h 10min
Brownie koekjes
1h 35min
Asperges en prosciutto cannoli
Değerlendirme yok
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40 min.
Kalkoenburgers
1h 25min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min