Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Wasser und mehr zum Kochen
- 75 g frische Meerrettichwurzel, geschält, in Stücken
- 2 TL Zitronensaft
- 250 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 EL Öl
- 400 g Porree, in Ringen (siehe Tipp)
- 800 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 200 g Schmand
- 3 Eier (Kl. M)
- 2 Scheiben Vollkornbrot, in Würfeln
- 1 EL Butter
- 1 Prise Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1709 kJ / 408 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50 min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 Min
Meerrettichsuppe
45 Min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 Min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 Min
Kohlrabisuppe
45 Min
Kohlrabisuppe
35min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 Min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40min
Zucchinisuppe mit Minze
35min