Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Gelierzucker 1:1
- 100 g schwarzer Johannisbeerlikör
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, in Stücken (2 cm)
- ½ rote Chilischote, frisch, in feinen Ringen
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 80 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 994 kJ / 237 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505 Std. 10 Min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1h 20 min.
Birnen-Chutney
50 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Orangen-Ingwer-Ketchup
30 Min
Tomaten-Fenchel-Chutney
50 min
Kürbis-Apfel-Chutney
50 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 Min
Zwetschgen-Chutney
50 min
Erdbeer-Curry-Ketchup
1 godz.
Feigen-Kirsch-Chutney
45 Min
Feigen-Chutney
40 min