Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Gelierzucker 1:1
- 100 g schwarzer Johannisbeerlikör
- 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, in Stücken (2 cm)
- ½ rote Chilischote, frisch, in feinen Ringen
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre
- 80 g Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 994 kJ / 237 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mango-Chutney
1h
Feigen-Chutney
40 λεπτ.
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30min
Blutorangenmarmelade mit Kardamom
1 Std. 45 Min
Bellini-Konfitüre
40 λεπτ.
Zwetschgen-Chutney
50 Min
Feigen-Kirsch-Chutney
45min
Balsamico-Gelee
5h 20min
Rotweinbirnen
3 Std. 20 Min
Quittenchutney
55min
Scharfe Pflaumensauce
50 Min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 Min