Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Muskatblüte (Macis), teelöffelgroß
- 3 TL Salz (15 g)
- 150 g getrocknete Aprikosen, entsteint, in Stücken
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 200 g Äpfel, säuerlich (z.B. Elstar), in Stücken
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in kleinen Stücken
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Senfkörner
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 250 g Apfelessig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 2765 kJ / 656 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 135 g
- Yağ
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aprikosen-Ketchup
45 min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 min
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20 min
Pfirsich-Chutney
50min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 godz.
Birnen-Chutney
50min
Quittenchutney
55min
Birnen-Senf
30 min
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1 godz. 15 min
Zwetschgen-Chutney
50min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min