Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 foglie di salvia fresca, lavate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 270 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 500 g di farina tipo 1 + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 8595.5 kJ / 2053 kcal
- Protein
- 101.1 g
- Karbonhidrat
- 390.3 g
- Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 41.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al semolino
4 Std.
Panini alle erbe
3 Std. 5 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane alle olive
2h 20min
Lievito madre
72h 15min
Panini allo yogurt al mirtillo
3 Std. 30 Min
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4 Std.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.