Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 foglie di salvia fresca, lavate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 270 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 500 g di farina tipo 1 + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 8595.5 kJ / 2053 kcal
- Protein
- 101.1 g
- Karbonhidrat
- 390.3 g
- Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 41.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alla birra (TM6)
4h
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane alla birra
4h 55min
Panfocaccia con noci
3 Std. 30 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Lievito madre
72h 15min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pane alle castagne
4h
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min