Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 foglie di salvia fresca, lavate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 270 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 500 g di farina tipo 1 + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 8595.5 kJ / 2053 kcal
- Protein
- 101.1 g
- Karbonhidrat
- 390.3 g
- Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 41.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Pane alla birra (TM6)
4 godz.
Pane tipo ciabatta
26h
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Panfocaccia con noci
3 Std. 30 Min
Pane alla birra
4h 55min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Pane sciapo umbro
14hod.