Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di latte
- 20 g di lievito di birra fresco
- 130 g di zucchero
- 100 g di burro morbido a pezzi piccoli
- 3 tuorli
- 400 g di farina manitoba
- 1 pizzico di sale
- 80 g di crema gianduia
- 30 g di mandorle a bastoncini
- 20 g di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Sbriciolata con farina di grano saraceno e confettura di ciliegie (senza glutine)
1 godz. 10 min
Gnocchi di patate crude e pane
40 min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 godz. 30 min
Focaccia dolce
45 min
Torta alla macedonia di frutta
1 godz. 30 min
Frittelle all’uvetta
30 min
Zelten
2hod. 55min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 Std.
Focaccia dolce alle nocciole
1h 45min
Panone di Natale
2 godz. 30 min
Pane di patate
3h
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min