Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 5 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pecorino a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 250 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 100 g di robiola
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4184 kJ / 1000 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Karbonhidrat
- 110.6 g
- Yağ
- 41.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Pasta all'uovo
1 Std.
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Tordelli lucchesi
2 Std. 30 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 godz. 30 min
Tortellini in brodo
1 godz. 20 min
Ravioloni verdi di mare
1 godz. 5 min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10h