Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 5 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fettine (2 mm)
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pecorino a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 250 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 100 g di robiola
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4184 kJ / 1000 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Karbonhidrat
- 110.6 g
- Yağ
- 41.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1h 30 min
Pasta all'uovo
1 Std.
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Passatelli
45 Min
Ravioli di barbabietola (vegan)
2h
Tortelli verdi
3h 30min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30 min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Ravioli con ripieno di carne
1 Std. 40 Min
Cappelletti reggiani
2h