Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cipolle in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coda alla vaccinara
3 Std.
Fegato alla veneziana
35min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa all'empolese
1h 15min
Trippa alla romana
2h
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Costine in umido
1h 20min
Trippa alla fiorentina
1h 15min