Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cipolle in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 250 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla romana
2小时
Trippa all'empolese
1小时 15 分钟
Trippa alla fiorentina
1小时 15 分钟
Trippa in umido
1h 10min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Cinghiale in umido
1h 45min
Trippa in rosso con patate
1小时 30 分钟
Coda alla vaccinara
3 Std.
Fegato alla veneziana
35 min
Trippa in bianco alla napoletana
1小时 30 分钟