Empada de borrego

Empada de borrego

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 50 dk
8 doses

Malzemeler

Massa
  • água
    110 g
  • azeite
    10 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
  • farinha tipo 65
    300 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • ovo
    1
Recheio
  • queijo da Ilha cortado em pedaços
    150 g
  • ovo
    1
  • cebola cortada em pedaços
    120 g
  • dentes de alho
    3
  • azeite
    40 g
  • carne de borrego s/ nervos e s/ osso cortada em cubos pequenos
    500 g
  • canela em pó
    ½ c. chá de
  • vinho branco
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • alecrim seco
    ½ c. chá de
  • espinafres descongelados bem escorridos
    250 g
Montagem
  • Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
  • Água q.b. p/ pincelar
  • gema de ovo p/ pincelar
    1

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 862.1 mg
Protein 23.5 g
Kalori 1986.9 kJ / 474.9 kcal
Yağ 27.9 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 11 g
Karbonhidrat 31.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...