Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Farofa
- 30 g azeite
- 30 g óleo de dendê
- 130 g cebola cortada em pedaços
- 500 g farinha de mandioca
- 1 pitada de sal
Feijoada
- 300 g feijão preto seco
- 5 g salsa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g azeite
- 100 g bacon cortado em cubos
- 100 g chouriço cortado em rodelas
- 200 g orelha de porco cortada em pedaços
- 300 g entrecosto cortado em pedaços pequenos
- 500 g água
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- Salsa q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3770 kJ / 902 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 94 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijão tropeiro
13 Std. 15 Min
Arroz e feijão tradicional
13h 20min
Escondidinho de carne seca
1 godz. 55 min
Estrogonofe de carne com batatas
1h 20min
Moqueca de peixe e camarão
55min
Farofa
30 Min
Pastel de carne
3h 15min
Salada de batata com iogurte
55min
Caldo de feijão preto
13 Std. 5 Min
Molho vinagrete
15min
Frango desfiado com molho de tomate (tinga de pollo)
30 Min
Macarrão cozido
20 Min