Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di lievito fresco
- 400 g di farina + q.b.
- 30 g olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 500 g di pomodori perino, senza semi a pezzi
- 6 filetti di acciuga, sott'olio o dissalati
- 1 cucchiaino di origano, secco
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, o dissalati
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 200 g di mozzarella di bufala, a fette (5 mm) e scolata dal siero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 3916 kJ / 936 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 110 g
- Yağ
- 45 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane rustico
2h
Focaccia alle olive
2 godz. 20 min
Parmigiana di melanzane
2h
Pizza Margherita
2h
Burro
Nessuna valutazione
Pane all'aglio
15 Min
Pizza diavola
Nessuna valutazione
Gnocchi di patate
1h 15min
Millefoglie alle mele con zafferano
3h 15min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane di segale vallesano
10óra
Focaccia con pomodori
40 min