Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindsfiletsteak, in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Pilze, frisch, geviertelt (z.B. Champignons)
- 30 g Wasser
- 10 g Maisstärke (z. B. Maizena)
-
½
TL Fleischbouillon Paste
veya ½ Fleischbouillonwürfel - 1 TL Senf (z.B. Dijon-Senf)
- 200 g Rahm
- 50 g Essiggurken, in Streifen (isteğe bağlı)
- Petersilie, frisch, gehackt, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Spaghetti Bolognese
40min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1h 30min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Bolognese Sauce
3h 15 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1h
Züri-Gschnätzlets
50min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15 min
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2h 15min
Fruchtglace
5 min
Rindsvoressen
1h 50 min