Bezglutenowy spód do tarty
TM5 TM6

Bezglutenowy spód do tarty

3.2 (28 değerlendirme)

Malzemeler

  • 80 - 90 g wody
  • 170 g mąki z brązowego ryżu
  • 90 g mąki z cieciorki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 2 białka
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki sody oczyszczonej

Besin Değeri
şuna göre 1 Cały przepis
Kalori
4760 kJ / 1132 kcal
Protein
40 g
Karbonhidrat
164 g
Yağ
31 g
Lif
18 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler