Bezglutenowy spód do tarty

Bezglutenowy spód do tarty

3.3 32 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
440 g

Malzemeler

  • 80 - 90 g wody
  • 170 g mąki z brązowego ryżu
  • 90 g mąki z cieciorki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 2 białka
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki sody oczyszczonej

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 100 g

Sodyum 444.5 mg
Protein 8.7 g
Kalori 1112.2 kJ / 265.8 kcal
Yağ 7 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 1 g
Karbonhidrat 41.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...