Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait
- 60 g de beurre mou, coupé en morceaux
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
veya 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 1 c. à café de sucre
- 500 g de farine
- 2 c. à café de sel
- 1 œuf, battu pour badigeonner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 689 kJ / 165 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 5 g
Alternatif tarifler
Milanais
3 Std.
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Papet vaudois
55 min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Pain paysan
3 Std.
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min