Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Choucroute
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre
- 8 baies de genièvre
- 1000 g de choucroute crue
- 600 g de côtes de porc, fumées
- 1 morceau de lard fumé
- 1500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 100 g de haricots verts, séchés, ayant trempés toute une nuit dans de l’eau froide
- 1 saucisse de langue bernoise
- 1 jarret de porc (env. 400 g) cuit
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2277 kJ / 544 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Macaronis du chalet
45min
Émincé à la zurichoise
50min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Papet vaudois
55min
Riz Casimir
45min
Polenta tessinoise
45min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45min
Salade de haricots verts aux lardons
40min
Émincé de poulet Parmentier
1h 15 min
Ragoût de bœuf
1h 50 min