Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 brins de persil frais, uniquement les feuilles
- 1 oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de champignons de Paris, frais, en tranches
- 10 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 250 g de Fontina, en tranches
- 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 dk
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50 Min
Parfait vanille-mascarpone
2h 40min
Pain de viande accompagné de champignons
1 Std. 30 Min
Soupe au vin de Soleure
1 Std.
Poulet au poivron rouge
1 Std. 5 Min
Curry de poisson
35 dk
Canapés aux oeufs
10 min
Pâté aux champignons
45 dk
Lasagnes de courgette et poisson
1 Std.
Boeuf Stroganoff
45 dk
Steak tartare
30min