Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de farine
- 50 g de gruyère, coupé en dés (2 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 45 g de beurre à rôtir
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Knöpflis
50min
Macaronis du chalet
45min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Crêtes de coq
24 Std.
Rösti bernois
40min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Sauce à salade à la française
20min
Tresse bernoise
1h 45min
Papet vaudois
55min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min