Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 1000 g di cavolo cappuccio fresco
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 1 pezzo di pancetta affumicata, (circa 300 g)
- 1500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini, essiccati, ammollati nell’acqua fredda per una notte
- 1 salsiccia Bernese (circa 300 g)
- 1 di stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2277 kJ / 544 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa al pomodoro
40 Min
Confettura di pesche e banane
Değerlendirme yok
Quiche di asparagi
1 Std.
Hamburger con Coleslaw
40 Min
Cornetti con carne macinata
30 Min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 Min
Pizza con spinaci e formaggio di pecora
1 Std. 10 Min
Soffritto di cipolle e aglio
Değerlendirme yok
Crostata ai lamponi
1 Std.
Pentolata di riso e zucca
50 Min
Insalata di patate
1h 5min
Sbrinz, grattugiato
Değerlendirme yok