Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 15 g di burro
- 8 bacche di ginepro
- 1000 g di cavolo cappuccio fresco
- 600 g di lonza di maiale affumicata
- 1 pezzo di pancetta affumicata, (circa 300 g)
- 1500 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 100 g di fagiolini, essiccati, ammollati nell’acqua fredda per una notte
- 1 salsiccia Bernese (circa 300 g)
- 1 di stinco di maiale (circa 400 g), precotto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2277 kJ / 544 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Besciamella
15 min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min
Minestra saporita di pasta e verdure
50 min
Risotto al limone e spinaci
30 min
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30 min
Pasta sfoglia veloce
2h
Crocchette di pesce persico
Brak ocen
Besciamella
15 min
Curry di gamberetti con topinambur
45 min
Torta al cioccolato e fragole
4 godz. 45 min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 min
Torta di carote argoviese
2h