Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 150 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 100 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
- 260 g di patate, pelate, a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 500 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 50 g di pasta secca, tipo pipe
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di spinacini
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2009 kJ / 481 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Knöpfli
50min
Cake al limone
1h 5min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Korma di verdure con anacardi
55p
Salmone al forno con pesto aromatico
50min
Chili con carne
40min
Zuppa di barbabietole
45min
Blanquette di vitello
1h 15min
Polenta ticinese
45min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Spezzatino alla zurighese
50min
Zuppa d'orzo grigionese
55p