Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di formaggio Gruviera, a pezzi (3 cm)
- 150 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 100 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
- 260 g di patate, pelate, a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 500 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 50 g di pasta secca, tipo pipe
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di spinacini
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2009 kJ / 481 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta ticinese
45min
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Chicken Teriyaki
45min
Café de Paris
30min
Insalata di verdure al bicchiere
20min
Insalata di couscous
50min
Dip di tonno
5min
Papet vaudois
55min
Stufato di maiale alla greca
Değerlendirme yok
Knöpfli
50min
Pollo alla stroganoff
50min
Spezzatino alla zurighese
50min