![Vol-au-vent con polpettine Vol-au-vent con polpettine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/beec7b03-6136-465f-9a30-fc53eb2a3ae6/Derivates/2954efc1-4920-4b9d-b44a-3aaca96e23d8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 80 g di cipolle, halbiert
- 300 g di funghi champignon, halbiert
- 25 g di burro
- 50 g di vino bianco, secco
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena), nach Geschmack
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
- 400 g di polpette di salsiccia svizzera
- ¼ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ cucchiaino di paprica dolce, nach Belieben
Vol-au-vent
- 8 vol-au-vent
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca (ca. 30 g), in feinen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3278 kJ / 785 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 63 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Knöpfli all’aglio orsino
Değerlendirme yok
Torta di Linz
Değerlendirme yok
Mississippi Cake chiara
1h 15min
Chicken Teriyaki
45 Min
Vin brûlé bianco
20 Min
Salsa al curry
5 Min
Soupe de chalet
40min
Focaccia con acciughe
Değerlendirme yok
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 Min
Muffin di castagne al cioccolato
1h 15min
Gulasch di vitello con funghi porcini
1h 30min
Gamberi in agrodolce
40min