Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 19.32 g
- Karbonhidrat
- 1.28 g
- Yağ
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Flan
5h 30min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10min
Albóndigas en salsa española
55min
Vichyssoise
2h 20 min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Sofrito de cebolla y ajo
10min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2h 20 min
Salsa holandesa
15 min
Yogur natural en Varoma
12 Std.
Salsa de tomate
40 Min