Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de cebolla
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de jamón ibérico en trozos
-
400
g de agua
veya 400 g de caldo de verduras - 4 alcachofas frescas partidas por la mitad
- 8 pencas de acelga (la parte blanca) en trozos
- 8 espárragos blancos naturales
- 250 g de judías verdes planas frescas
- 1 zanahoria en rodajas
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
-
250
g de guisantes frescos desgranados
veya 250 g de guisantes congelados -
250
g de habas frescas desgranadas
veya 250 g de habas congeladas - 1 cucharadita de maicena
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1753 kJ / 419 kcal
- Protein
- 21.75 g
- Karbonhidrat
- 21.57 g
- Yağ
- 27.34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho
10min
Puré de patata
50min
Salsa de tomate
40 min
Patatas para guarnición o para tortilla
30 min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Albóndigas en salsa española
55min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Guarnición de calabacín
30 min
Potaje de vigilia
30 min
Ensaladilla rusa
1 Std. 15 Min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Coliflor con bechamel
55min