Uyumlu sürümler
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 370 g di ceci bianchi lessi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 630 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di pasta secca tipo conchiglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2807.9 kJ / 671.2 kcal
- Protein
- 30.2 g
- Karbonhidrat
- 108.6 g
- Yağ
- 16.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 987.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Penne integrali con lenticchie
25min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 min
Pasta integrale risottata con cavolo romano
40 min
Pasta e ceci (TM6)
40 min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 min