Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
啤酒燉牛肉
- 40 克 橄欖油
- 600 克 牛肉 (嫩肩部位),切塊(2公分)
- ½ 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 15 克 玉米粉
- 50 克 水
- 150 克 蒜苗 ,切斜片
- 330 克 黑啤酒 (任一種類)
- 1 茶匙 新鮮百里香葉
- 1 大匙 烏斯特調味醬
-
½
茶匙 肉高湯醬
veya ½ 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)
派皮和組合
- 150 克 麵粉
- 65 克 奶油 (冷藏),切塊
- 1 顆 蛋 (約53-63克)
- 1 小撮 鹽
- 1 顆 蛋黃 ,稍微打散,刷上色用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3.3 g