Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 bouquet de verveine fraîche
- 4 jaunes d'œufs
- 5 c. à soupe de sucre blond
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena
- 350 g de framboises
- 50 g de sucre en poudre
- le jus d'1/2 citron jaune
- 100 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1247 kJ / 299 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 Std. 35 Min
Financiers aux asperges vertes et oranges
1 Std.
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2h
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6u.
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15 min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Pavlova aux fruits rouges
4 Std.