Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les fontainebleaux
- 400 g de faisselle
- 350 g de crème liquide entière, bien froide
Le coulis
- 300 g de fraises, en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1h
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1 godz. 35 min
Tiramisu aux fraises
4 Std. 30 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 godz. 20 min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12hod.
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2hod. 30min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min