Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di patate, pelate e a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di farina tipo 00
- olio per frittura
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 952.5 kJ / 227.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 33.2 g
- Yağ
- 9.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 898.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Teroldego
40min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Taroz
1h
Salsa bolzanina
15 Min
Gnocchi di polenta
25min